Tuesday, November 29, 2016

Cop Nama Anak Di Buku Sekolah

Assalamualaikum..,

Sesi persekolahan yg baru akan bermula x lama lg. Bg mereka yg mempunyai anak yg masih bersekolah tentu sibuk utk membuat persiapan anak2 mereka

Apa kata sy cadangkan anda tempah cop dgn Nixx Ent. -nama satu @ dua baris anak anda utk cop di buku2 tulis, buku teks, buku rujukan dll. Ianya utk memudahkan kerja dan menjimatkan masa dan tenaga.

Boleh pilih samada nak cop biasa atau pocket stamp. Biasa- RM 9 @ RM 10 (alahai murahnya). Pocket stamp - RM 25 @ RM 30 (walaupn harga cantik tp puas hati pakai)

Psst....free gift tinggal satu jer lg. Rugi x grab skrg.... :)

Contoh cop:-


Saturday, November 19, 2016

Follow Us On Instagram !!



Cari kami di ig....kami guna nama nasrieyah. Jangan lupa follow k

TQVM~hugs~

Sunday, November 6, 2016

Keychain Craft As a Free Gift ^^


Selamat malam semua....mata dah mengantuk ni..tp masih bersemangat nk update blog. Bukannya apa, kan aritu sy dah janji nk upload pic free gift tu kan??

Nah! Ini dia....free gift ni terhad utk 5 org penempah terawal shj taw. So, saper cepat dia la yg dapat. Wassap sy sekarang!~ Nik ~ 0139743885.....tp kalau dah tgh malam kenalah tunggu pagi esok baru wassap ye.....hihi..nanti ganggu nk tido plk .

Oh, ya! Utk pengetahuan semua, 2 @ 3 kali seminggu sy akan ke hospital ( 7.30 pagi - 12 tghari ). Sy ade buat keje skit kt sana. Jadi,...biasanya sblh petang baru ade kat rumah....so, faham2 aje lah ye.

Tefon ni sy guna wifi...jadi, bila kt hospital....biasanya sy x terima wassap sbb xde wifi.

P/S: Akhir2 ni, my customer selalu nk cepat, 1 @ 2 jam siap....sy akan caj rm5 atas setiap tempahan kalau nk cepat ( dlm masa 24 jam atau kurang ).

OK...da byk sy celoteh...kan bosan plk. Jgn lupa ya....dptkan free gift tu.....Assalamualaikum.Mmuaah

Saturday, October 15, 2016

Jom Like!

Assalamualaikum.....entri kali ni ringkas jer. Sbb jap lg sy nak keluar pula. JOM LIKE page fb kami. Taip rubberstampnixxent dan jadilah peminat setia kami, hahaha.

In shaa Allah, page akan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa. Dan Alhamdulillah fan kami dah mencecah 500 org lebih.....semoga akan meningkat lagi. 

OK....nanti kita sambung ye...Assalamualaikum.

Saturday, October 1, 2016

SALAM MAAL HIJRAH 1438H dari Nixx Ent...

Assalamualaikum wbt.....

Hai, apa kabarr semua?? Perghh....lamanya x hapdet blog ni......bukan setakat bersawang....dah nak roboh dah pun.....hihi.....

OK....back to topic....Salam Maal Hijrah 1438H....sempena Tahun Baru Hijriah, Nixx Ent juga melakar sejarah baru ( ceh ayat ) dgn pembelian sebuah mesin rubber stamp yg baru berharga RM ????.....:p

Semoga selepas ini perniagaan kami akan semakin berkembang maju dan yg penting DIBERKATI ALLAH....

Ada ura2 nak bg free gift bg setiap tempahan rubber stamp....istimewa sebagai menghargai pelanggan kami. In shaa Allah....Tp cuma terhad kpd 5 org pelanggan pertama sahaja bermula minggu depan.....:)

So, siapa cepat dia x lambat...ehh silap...siapa cepat dialah yg dapat...huhu



Setakat ni dulu posting kali ini..panjang umur Jumpa lagi ;):)

P/S: Kalau nak order rubber stamp just isi order form di bhg bwh blog ni ataupn wassap sy di 0139743885.

Tuesday, August 13, 2013

LAGI INFO TENTANG CETAK BAJU !

Apa khabar my dear customer?? Harap masih tak terlewat untuk Nixx Ent mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua. Mungkin anda sedang dalam mood raya lagi..tapi takpe lah..saya nak update jgk post pasal cetak baju nih.

Untuk pengetahuan, dalam stok kami ade sedikit sahaja t-shirt kosong utk anda pilih. Iaitu seperti berikut :

1- Hitam dewasa = 4 helai
2- Hitam budak = 2 helai
3- Putih dewasa = 3 helai

Stok amat2 terhad..so, sape cepat die dapat ye..huhu

Satu perkara lagi yang ingin saya maklumkan di sini ialah tentang harganya. 

1) T-shirt hitam & berwarna (design saiz kertas A4) = RM25 x t'msuk pos
2) T-shirt putih (design saiz kertas A4) = RM 22 x t'msuk pos

Kos pos RM 10 (guna poslaju).

Kalau berminat bolehlah attach design dlm bentuk JPG, JPEG atau seumpamanya (seeloknya design berukuran satu kertas A4) ke alamat emel niq_nasrieyah@yahoo.com.my. Kemudian anda tunggu shj reply dari kami.

OK...pegi lah sambung balik makan kuih raya tuh...tapi sambil makan jgn lupa Nixx Ent ye. INGAT CETAK BAJU, INGATLAH NIXX ENTERPRISE. Jumpa lagi, Assalamualaikum :D

JOM LIKE PAGE FB BARU KAMI !!




 


Sunday, July 28, 2013

CARA2 ORDER

1> PILIH T-SHIRT ( IKUT WARNA DAN SAIZ )
      |
      |
      V
2> EMEL DESIGN YG DIKEHENDAKI
                    |              
      |
      V
3> BAYAR ( BANK IN OR TRANSFER )
          |     
     |
     V
4> KAMI POSKAN BRG