Saturday, March 31, 2018



Assalamualaikum...apakata anda upgrade cop biasa anda sekarang kepada self inking stamp....baru cool.

www.wasap.my/60139743885/

Thursday, March 1, 2018

FLYERS ^_^



Belek2 fail lama terjumpa ni.....Ya Allah ! Murahkanlah rezeki yg halal buat kami...aamiin..

COP BIASA ^_^



Selain self inking stamp n pocket stamp, Nixx Ent juga menawarkan cop biasa (spt pic) di mana dakwatnya (stamp pad) boleh dibeli berasingan di kedai2 stationery. Harga berbeza-beza bergantung pada saiz tapak. Harga dari RM 9 dan ke atas.

Wednesday, November 1, 2017

CONTOH2 CHOP YG TERKINI...

Self Inking Stamp Round diameter 32 mm ~ harga rm 35
Pocket Stamp Plus 30 ~ 18 x 47 mm ~ harga rm 30
Self Inking Stamp ~ 37 x 76 mm ~ harga rm 48




Saturday, April 8, 2017

JANGAN LEPASKAN TAWARAN ISTIMEWA INI !!!

Assalamualaikum wbt.....nampak tak pic tu....yess. Diskaun 20 % bagi setiap tempahan rubber stamp Nixx Ent. Tawarn ini terhad kepada 2 orang penempah terawal sahaja. 


Taip D20 dan whatsapp ke nom 0139743885 sekarang..

Thursday, January 19, 2017

5 Perkara Yg Patut Anda Tahu Tentang Nixx Enterprise


  1. Pemilik syarikat Nixx Enterprise adalah seorang perempuan. Namanya Nik Nasriah binti Nik Malek. Sebelum ini ada yg x tahu, ketika berurusan customer panggil sy Encik. 
  2. Tempoh yg paling cepat dapat disiapkan satu unit cop adalah selama 1 jam. ( Itupun kalau sekali buat dah jadi). Kadang2 kami terpaksa menghadapi risiko cop x jadi. ( Walaubagaimanapun sejak guna mesin rubber stamp yg baru ni tak ada lagi masalah tersebut).
  3. Perniagaan oleh Nixx Enterprise dilakukan di rumah sendiri sahaja ( bukannya di kedai ). Mesin dan peralatan membuat rubber stamp semuanya terdapat di rumah. 
  4. Untuk mencari lokasi kami, taip nixx enterprise search google map. Rumah kami berdekatan rumah anak yatim darul yusuf, belakang bengkel kereta nik nazim, pagar hitam dan ada banner kat depan.
Kalau anda musykil dan ada lagi yg anda ingin tahu ttg kami...whatsapp jer k.
~~0139743885~~

Thursday, December 22, 2016

Pocket Stamp Plus 20



Bismillah.., Selamat malam..ish,,mata ni susah plk nk lelap....OK...straight to the point.
Yg mcm ni sesuai nk letak

  • nama & nom ic
  • nama & nom tefon
  • nama sahaja
Saiz ukuran tapak ialah 14 x 38 mm ..ink biru. Harga RM 25...tambah kos pos RM8 (semenanjung), RM12 (sabah sarawak).

Boleh pilih nak casing kaler ape..hijau/hitam/biru gelap.

Jika berminat boleh WASSAP sy, taip:


  • PS_PLUS_20 hantar ke 0139743885
OK...kesayangan sekalian. Apalagi, wassap sekarang!!