Wednesday, November 1, 2017

CONTOH2 CHOP YG TERKINI...

Self Inking Stamp Round diameter 32 mm ~ harga rm 35
Pocket Stamp Plus 30 ~ 18 x 47 mm ~ harga rm 30
Self Inking Stamp ~ 37 x 76 mm ~ harga rm 48




Saturday, April 8, 2017

JANGAN LEPASKAN TAWARAN ISTIMEWA INI !!!

Assalamualaikum wbt.....nampak tak pic tu....yess. Diskaun 20 % bagi setiap tempahan rubber stamp Nixx Ent. Tawarn ini terhad kepada 2 orang penempah terawal sahaja. 


Taip DISC20 dan whatsapp ke nom 0139743885 sekarang..


Thursday, January 19, 2017

5 Perkara Yg Patut Anda Tahu Tentang Nixx Enterprise


  1. Pemilik syarikat Nixx Enterprise adalah seorang perempuan. Namanya Nik Nasriah binti Nik Malek. Sebelum ini ada yg x tahu, ketika berurusan customer panggil sy Encik. 
  2. Tempoh yg paling cepat dapat disiapkan satu unit cop adalah selama 1 jam. ( Itupun kalau sekali buat dah jadi). Kadang2 kami terpaksa menghadapi risiko cop x jadi. ( Walaubagaimanapun sejak guna mesin rubber stamp yg baru ni tak ada lagi masalah tersebut).
  3. Perniagaan oleh Nixx Enterprise dilakukan di rumah sendiri sahaja ( bukannya di kedai ). Mesin dan peralatan membuat rubber stamp semuanya terdapat di rumah. 
  4. Untuk mencari lokasi kami, taip nixx enterprise search google map. Rumah kami berdekatan rumah anak yatim darul yusuf, belakang bengkel kereta nik nazim, pagar hitam dan ada banner kat depan.
Kalau anda musykil dan ada lagi yg anda ingin tahu ttg kami...whatsapp jer k.
~~0139743885~~

Thursday, December 22, 2016

Pocket Stamp Plus 20



Bismillah.., Selamat malam..ish,,mata ni susah plk nk lelap....OK...straight to the point.
Yg mcm ni sesuai nk letak

  • nama & nom ic
  • nama & nom tefon
  • nama sahaja
Saiz ukuran tapak ialah 14 x 38 mm ..ink biru. Harga RM 25...tambah kos pos RM8 (semenanjung), RM12 (sabah sarawak).

Boleh pilih nak casing kaler ape..hijau/hitam/biru gelap.

Jika berminat boleh WASSAP sy, taip:


  • PS_PLUS_20 hantar ke 0139743885
OK...kesayangan sekalian. Apalagi, wassap sekarang!!

Tuesday, November 29, 2016

Cop Nama Anak Di Buku Sekolah

Assalamualaikum..,

Sesi persekolahan yg baru akan bermula x lama lg. Bg mereka yg mempunyai anak yg masih bersekolah tentu sibuk utk membuat persiapan anak2 mereka

Apa kata sy cadangkan anda tempah cop dgn Nixx Ent. -nama satu @ dua baris anak anda utk cop di buku2 tulis, buku teks, buku rujukan dll. Ianya utk memudahkan kerja dan menjimatkan masa dan tenaga.

Boleh pilih samada nak cop biasa atau pocket stamp. Biasa- RM 9 @ RM 10 (alahai murahnya). Pocket stamp - RM 25 @ RM 30 (walaupn harga cantik tp puas hati pakai)

Psst....free gift tinggal satu jer lg. Rugi x grab skrg.... :)




Saturday, November 19, 2016

Follow Us On Instagram !!



Cari kami di ig....kami guna nama nasrieyah. Jangan lupa follow k

TQVM~hugs~

Saturday, October 15, 2016

Jom Like!

Assalamualaikum.....entri kali ni ringkas jer. Sbb jap lg sy nak keluar pula. JOM LIKE page fb kami. Taip rubberstampnixxent dan jadilah peminat setia kami, hahaha.

In shaa Allah, page akan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa. Dan Alhamdulillah fan kami dah mencecah 500 org lebih.....semoga akan meningkat lagi. 

OK....nanti kita sambung ye...Assalamualaikum.