Thursday, November 2, 2017



Kertas fax (spt dlm pic) dah lama saya beli..tapi x digunakan. Sekarang dah takde mesin fax...jadi saya nak bagi FREE jer. Saper nak boleh contact saya, tekan link nih ⏬


TQ



Wednesday, November 1, 2017

CONTOH2 CHOP YG TERKINI...

Self Inking Stamp Round diameter 32 mm ~ harga rm 35
Pocket Stamp Plus 30 ~ 18 x 47 mm ~ harga rm 30
Self Inking Stamp ~ 37 x 76 mm ~ harga rm 48




Saturday, April 8, 2017

JANGAN LEPASKAN TAWARAN ISTIMEWA INI !!!

Assalamualaikum wbt.....nampak tak pic tu....yess. Diskaun 20 % bagi setiap tempahan rubber stamp Nixx Ent. Tawarn ini terhad kepada 2 orang penempah terawal sahaja. 


Taip DISC20 dan whatsapp ke nom 0139743885 sekarang..


Thursday, January 19, 2017

5 Perkara Yg Patut Anda Tahu Tentang Nixx Enterprise


  1. Pemilik syarikat Nixx Enterprise adalah seorang perempuan. Namanya Nik Nasriah binti Nik Malek. Sebelum ini ada yg x tahu, ketika berurusan customer panggil sy Encik. 
  2. Tempoh yg paling cepat dapat disiapkan satu unit cop adalah selama 1 jam. ( Itupun kalau sekali buat dah jadi). Kadang2 kami terpaksa menghadapi risiko cop x jadi. ( Walaubagaimanapun sejak guna mesin rubber stamp yg baru ni tak ada lagi masalah tersebut).
  3. Perniagaan oleh Nixx Enterprise dilakukan di rumah sendiri sahaja ( bukannya di kedai ). Mesin dan peralatan membuat rubber stamp semuanya terdapat di rumah. 
  4. Untuk mencari lokasi kami, taip nixx enterprise search google map. Rumah kami berdekatan rumah anak yatim darul yusuf, belakang bengkel kereta nik nazim, pagar hitam dan ada banner kat depan.
Kalau anda musykil dan ada lagi yg anda ingin tahu ttg kami...whatsapp jer k.
~~0139743885~~